Fakanalas Fogadó Mátrakeresztes

fakanalas_csárda

foter_bisztro_paszto

 

 

Felső Fogadó - Felsőtold

Az épület újépítésű, 2013 tavaszától fogadja a Vendégeket.

 

A kétszintes ház alsó szintjén nagy közös helyiség áll rendelkezésre konyhasarokkal, étkezőasztalokkal, fedett, bútorozott terasszal, mellékhelyiségekkel, az épületben ingyenes WIFI működik, a szobák és a közös helyiség, digi tv-vel, hűtőszekrénnyel ellátottak.

Az épület recepcióján kis presszó áll vendégeink rendelkezésére.

Az emeleten 4 db 2 ágyas erkélyes szoba,  2 db 2+1 ágyas standard szoba és 1 db egybenyitható 2 légterű 5 fős családi szoba áll rendelkezésre, mindegyik zuhanykabinnal ellátott fürdőszobával rendelkezik.

Továbbá 1 db földszinti egy légterű családi szoba szintén saját fürdőszobával és cserépkályhás fűtéssel. A házban maximum 25 fő helyezhető el kényelmesen. A Felső Fogadó alsó szintjén finn és infra szaunák is elhelyezésre kerültek a lazulni vágyó Vendégek számára, külön zuhanyzóval.

A nagy parkosított, zárt udvaron, a parkolás díjmentes, továbbá bográcsozó, grillező és kemencéző lehetőségek vannak kialakítva. Jó idő esetén szabadtéren, asztalok és padok vannak elhelyezve az udvaron vagy fedett bútorozott terasz is rendelkezésre áll.

Budapestről közvetlen buszjárat Felsőtoldra, a buszmegálló az épülettől 20 méterre van.

Az épülettel szemben nagy focipálya vehető igénybe. Hollókő Vára gyalogos erdei útvonalon 3 km, közúton szintén, innen erdei sétány visz az Ófaluba, ahol Szállóvendégeink a Kemencés Portán fogyaszthatnak, kóstolhatják meg a palóc vidék hagyományos ízeit, tájjellegű ételeit.

 

A Felső Fogadóban lakodalmak, rendezvények is lebonyolíthatók, télen 100, nyáron max 150 főig, melyet ellátással , igény szerinti menüvel, italfogyasztással, együtt biztosítunk egyedi egyeztetés alapján. A szállás a szomszédos és környező Vendégházainkkal együtt 180 főig biztosított.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     
               
www.cserhatvendeghazak.hu Minden jog fenntartva! info@cserhatvendeghazak.hu tel: +36-20-4111233