Fakanalas Fogadó Mátrakeresztes

fakanalas_csárda

foter_bisztro_paszto

 

 

Toldi Vendégház - Felsőtold

A Toldi Vendégház felújított épület, 2011 óta fogadja vendégeit, elsősorban csoportokat, gyalogtúrázókat, táborozókat. A Vendégház 1 db főépületből és 1 db melléképületből áll. A főépületben 5 db szoba áll rendelkezésre, 2 db 2 ágyas, 2 db 5 ágyas és 1 db 4 ágyas, továbbá a melléképület 1 db 6 ágyas apartman. 
Összesen 3 konyhasarok és 4 fürdőszoba áll rendelkezésre, közös térként a nagy fedett terasz áll rendelkezésre vagy rossz idő esetén a szomszédos épületünk közös terme.

Az épület közkedvet a gyerekeket táboroztató iskolák körében vagy a lazulni vágyó baráti társaságok, nagy családok között is.

A nagy parkosított, zárt udvaron, a parkolás díjmentes. Több bográcsozó és kemence vagy grillező is rendelkezésre áll a közös sütögetéshez, főzőcskéhez.

Budapestről közvetlen buszjárat Felsőtoldra, a buszmegálló az épülettől 20 méterre van. Az épülettel szemben nagy focipálya vehető igénybe díjmentesen. Hollókő Vára gyalogos erdei útvonalon 3 km, közúton szintén, de helyközi járat is közlekedik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     
               
www.cserhatvendeghazak.hu Minden jog fenntartva! info@cserhatvendeghazak.hu tel: +36-20-4111233