Fakanalas Fogadó Mátrakeresztes

fakanalas_csárda

foter_bisztro_paszto

 

 

Gesztenyés Vendégház - Garáb

A szálláshely 2015.nyarától várja Vendégeit. Nyugodt,erdei, környezetben, egy zsákfaluban található. A szállás foglalható , kisebb-nagyobb családok,  baráti társaságok, csoportok, táborok számára.

 Egyszerre 20-25 főt, 8 db szobában tudunk elhelyezni. 4 szoba a földszinten, jól felszerelt konyhasarokkal ellátott közös helyiség, fedett bútorozott teraszok állnak rendelkezésre. A földszinten közös helyiség áll rendelkezésre a teljes házat foglaló csoportok számára.

 Az emeleten további négy szoba, melyből 2 db erkélyes, kilátással a garábi erdőre és 2 db szoba, gyönyörű  hegyvidéki panorámával a Cserhát dombjaira. A házat teljes egészében nagyobb csoportok is birtokba vehetik, de a szobák külön-külön is foglalhatók.

Minden egység fürdőszobával ellátott, valamint  LCD TV-vel, hűtőszekrénnyel rendelkeznek. Műholdas csatornák és WIFI díjmentesen biztosított. Az emeleti szobák vendégei számára, teakonyha lett kialakítva.

 Friss ágynemű adott.

A teljes épületben központi fűtés van, míg a földszinti egységek cserépkályhás fűtéssel is kiegészültek.

Gyermekes családok számára is nyugodt pihenést biztosít a ház melletti játszótér, ahol a kisgyermekek biztonsággal hintázhatnak, csúszdázhatnak, míg a nagyobbak a focipályán rúghatják a labdát. Az épület zárt udvarán, ingyenes parkolás biztosított.

A Gesztenyés Vendégház, az igazán nyugodt pihenésre, kikapcsolódásra vágyó Vendégek szálláshelye :)

 

 
     
               
www.cserhatvendeghazak.hu Minden jog fenntartva! info@cserhatvendeghazak.hu tel: +36-20-4111233